'Wand&plafondafwerking'

4. Zeugstraat Gouda
1. Etten-Leur
1 voor westdijk voor op aanhanger
3. De Lier Oostbuurtseweg
afdrukken

Contact | Offerte

Wilt u weten wat Arnold Stuurman Stukadoorsbedrijf voor u kan betekenen, vult u dan het hier onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Ook kunt u een e-mail sturen naar info@arnoldstuurman.nl 

'Gespecialiseerd in'

bram JPG.jpg
2. Arnold.jpg

Wanden&plafond

Gestuukte wanden en plafonds creëren een visueel ruimtelijk, en rustgevend gevoel. Zie afbeelding. Dit is de meest voorkomende afwerking vanwege de relatief lage kostprijs per m2. Verder is een gladde wandafwerking in een woning hygiënischer vanwege de lage hechtingsgraad. 

 

Buitengevels

Een buitengevel stukadoren maakt een woning strak en visueel mooier. Bij een koud huis kunt u ook kiezen om de buitengevel te isoleren en te stuken. Dit laatste zorgt ervoor dat de woning mooier is maar ook optimaal geïsoleerd is. 

iStock-1287603434.jpg
def stucwerk probleem.jpg

Vochtige ruimte / badkamer

Het stukadoren van uw badkamer of vochtige ruimte doen wij met speciale mortel. We kunnen tegelklaar opleveren maar kunnen ook stukadoren als eindafwerking. Een gestukadoorde badkamer is naadloos en hierdoor ook weer meer hygiënisch.

Reparatie stukadoorswerkzaamheden

Plaatselijk wanden of plafonds repareren komt veel voor. Denk hierbij aan opengebroken stukken muur of wand voor het aanleggen van bijv. elektriciteit. Of het repareren van stukken wand bij het aanleggen van nieuw behang. 

 
AS logo PNG.png

Over ons

Eigenaar Arnold Stuurman is in het jaar 2007 begonnen als leerlingstukadoor bij een Stukadoorsbedrijf uit de regio. Van Meesterstukadoors heeft Arnold het vak aangeleerd. Spreekwoordelijk werd er toen al gek-scherend gezegd, 'het gips stroomt door je aderen Arnold'. In 2010 heeft Arnold gekozen om voor zichzelf te beginnen en dat bleek een gouden keuze. Al snel was er personeel nodig om het werk aan te kunnen en gestaag is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. Het bedrijf bestaat nu een decennia en heeft een ervaren team van 6 stukadoors beschikbaar die inzetbaar zijn op alle onderdelen van ons prachtige ambacht. 

 

Arnold Stuurman Stukadoorsbedrijf staat voor kwaliteit en een efficiënte vakkundige uitvoering.
Bekijk onze referentieprojecten, doe ideeën op voor uw eigen situatie
en raak overtuigd van de kwaliteit die wij kunnen leveren! 

 
1. JPG 80% Home foto nieuwe website AS 1

Waarom kiest u voor ons.

certificaat.png

Gecertificeerd

Stukadoorsbedrijf Arnold Stuurman is gecertificeerd bij NOA (De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Zo zijn onze klanten verzekerd van de NOA afbouwgarantie.

ok teken.png

Kwaliteit

Wij leveren de beste kwaliteit stucwerk omdat we als Stukadoorsbedrijf elke dag opnieuw voldoen aan de verwachting van onze klanten. Verder hebben wij verstand van alle soorten stucwerk en hebben we hiervoor de benodigde kennis in huis.    

klok.png

Betrouwbaarheid

Als Stukadoorsbedrijf staan wij er om bekend dat wij onze afspraken nakomen. Dit zowel bij aannemers als bij particuliere klanten in heel het Westland en omstreken. 
 

Logo Bas Broer JPG voor op website arnol

 'Er is heel weinig verschil tussen de ene plank en de andere, maar dat kleine beetje is heel belangrijk.'

B. Broer Aannemersbedrijf is een klant van ons Stukadoorsbedrijf

Contact&
Aanvraagformulier


Vlotlaan 509
2681 TW Monster
Zuid - Holland

06-16818469

De aanvraag betreft stukadoorswerkzaamheden.
Wat is de ondergrond waar wij op moeten Stukadoren?
Foto's van de situatie (zo krijgen wij er een beeld bij)
Plattegrond / bouwtekening uploaden..

Bedankt voor uw aanvraag. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een offerte.

Stukadoorsbedrijf Arnold Stuurman